Tilmelding til konfirmation 2020/2021

Tilmelding til konfirmation foregår digitalt med NemID

Der er åbent for konfirmandtilmelding frem til den 30. september 2020

Konfirmandforberedelsen begynder i efteråret 2020 og konfirmationen foregår i 2021.

Du/I skal tilmelde dit/jeres barn til konfirmandforberedelse og konfirmation digitalt med NemID

Har du/I ikke NemID eller er fritaget, så kontakt kirkekontoret

Læs venligst alt - før du/I begynder tilmelding.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, dog kan du tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret.

Vigtigt - før I/du begynder tilmeldingen

Bramming sogn har valgt at bruge kirkeministeriets kommunikationsmodul (Konfirmandkommunikation) for konfirmander (det virker lidt på samme måde som skolens Aula).

Først når din/jeres konfirmands tilmelding er registreret vil du/I kunne benytte jer af linket. For at logge ind skal der bruges NemID.

Anvend browser Chrome eller Microsoft Edge. Internet Explorer virker ikke sammen med konfirmandkommunikation.

Både "Tilmelding til konfirmation" og "Konfirmandkommunikation" åbner hver et nyt faneblad.

Er tilmeldingen gennemført kan konfirmandforældre efter nogle dage via nedenstående knap med NemID gå ind og gøre tilmeldingen færdig.

Er der fælles forældre myndighed skal begge have signeret før tilmeldingen registreres og der kan gives adgang til konfirmandkommunikation.