Du er her:

Kirkegården - Gravstedsvalg

Bramming sogns kirkegårdsvedtæger

Gældende for Sct. Ansgar og Sct. Knuds Kirkegårde

Vigtig at vide ved valg af gravsted

Skal man tilrettelægge en begravelse eller bisættelse sker det ofte, at man aftaler de praktiske ting med bedemanden (m/k).

Det er imidlertid også en god idé at tage kontakt til kirkegårdskontoret i forbindelse med gravstedsvalg, da der kan være individuelle forhold, som man skal have med i sine overvejelser.

Forhold som man ikke kan regne med, at bedemanden kender til. F.eks. har det betydning, hvor stort et gravsted, man har – eller hvad man ønsker af pasning fremover. Er man det mindste i tvivl eller ønsker man at undgå overraskelser, kan det anbefales at tage kontakt til kirkegårdskontoret. Der er udarbejdet en pjece/vejledning som kan være til hjælp ved valg af gravsted.

Pjece om vejledning af gravsted kan afhentes gratis på kirkegårdskontoret.

Spørgsmål til

Gældende vedtægt og takster for Bramming Kirkegårde eller gravstedsvalg kontakt:

Bramming Sogns kirkegårdsleder på telefon 75 17 32 23

Telefontid mandag-torsdag kl. 12-13, torsdag tillige kl. 16-17.

Kirkegårdens personale